woensdag, mei 29, 2024

Warmtelekken in huis ontdekken? Maak gebruik van de gratis warmtebeeldenactie

- Advertisement -

Eigenaren van eengezinswoningen kunnen deze winter gebruik maken van de warmtebeeldenactie. Zo kan je zien waar er warmte ‘ontsnapt’ uit de woning en krijg je vervolgens isolatie-advies.

Vrijwilligers van het Energiecollectie Capelle (ECC) gaan deze winter weer op pad om met infraroodcamera’s beelden te maken bij woningen. Zo kunnen ze warmtelekken opsporen en vastleggen. Dit zullen zij van half december 2023 tot half maart 2024 doen.

Opgeven

Eigenaren van (koop-)eengezinswoningen kunnen een aanvraag doen voor het laten maken van deze beelden. Opgeven kan via het inschrijfformulier op de website duurzaamcapelle.nl/warmtebeeldenactie en is geheel kosteloos. Op de pagina staan ook verdere voorwaarden vermeld.

Na aanvraag krijg je een paar dagen vooraf een bericht dat de beelden gemaakt gaan worden en deze krijg je vanzelf opgestuurd. Daarna kan je telefonisch een afspraak maken of vragen per mail sturen om de beelden te bespreken. Aan de hand van de beelden krijg je advies over hoe je het beste de woning verder kan isoleren.


Op de website van Duurzaam Capelle staat meer informatie voor bewoners, woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) over duurzaam wonen. Ook staat er meer informatie over andere acties.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen