dinsdag, april 16, 2024

Ruziemaker haalt hakbijl tevoorschijn tijdens ruzie in supermarkt

- Advertisement -

De politie heeft dinsdagavond naar een man gezocht die ruzie had gezocht met een ander persoon in de Albert Heijn aan de Picassopassage in Schollevaar. De man zou tijdens de ruzie mogelijk een hakbijl uit zijn tas hebben gehaald.

De politie werd gealarmeerd na een melding van winkelmedewerkers van de supermarkt. De ruziemaker was bij aankomst al gevlucht. Agenten hebben vervolgens de wijk uitgekamd. Een politiehelikopter zocht vanuit de lucht mee.

De man met de hakbijl is niet meer aangetroffen. De andere betrokkene wil volgens de politie geen aangifte doen. Camerabeelden worden door de politie onderzocht in een poging  de identiteit van de verdachte te achterhalen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen