vrijdag, maart 1, 2024

Wijkagenten Pim en Nick kondigen vertrek aan

- Advertisement -

Wijkagenten Pim en Nick, beiden wijkagent van de wijk Schollevaar, hebben hun vertrek aangekondigd. Ze deden de aankondiging via een bericht op social media.

Pim en Nick zijn al enkele jaren actief als wijkagent voor de wijk Schollevaar, maar daar komt nu een einde aan: “Soms vallen dingen samen. Zo ook ons vertrek uit Schollevaar. Na een aantal jaar wijkagenten te zijn geweest hebben wij beiden een nieuwe uitdaging gevonden!”

Pim en Nick gaan allebei vanaf januari in een andere plaats aan de slag, beiden met de functie ‘Operationeel Expert’. “Met een dubbel gevoel gaan wij Schollevaar verlaten. Maar wij hebben natuurlijk ook veel zin in onze nieuwe uitdaging”, aldus Pim en Nick.

Op zoek naar vervanging

Met het vertrek komt de wijk tijdelijk zonder eigen wijkagent(en) te zitten. Tot er vervanging gevonden is, worden de werkzaamheden van wijkagent in Schollevaar waargenomen door andere agenten in het werkgebied.


Wijkagenten

Benieuwd wie de wijkagent in jouw wijk is? Dit is terug te vinden via de website van de Politie.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen