zondag, april 21, 2024

Lenteconcert op 22 maart in Dorpskerk

- Advertisement -

Op vrijdagavond 22 maart kunnen muziekliefhebbers terecht bij de oude Dorpskerk (Kerklaan 2) voor een heus lenteconcert. Verschillende talentvolle muzikanten staan op het programma.

Bij inloop wordt er direct een intieme sfeer gecreëerd door het orgelspel van Cees van der Slik, de hoofdorganist van de kerk. Daarna start het hoofdprogramma, waarbij drie jonge en prijswinnende toptalenten de muziek ten gehore zullen brengen.

Warre Dendievel bijt op piccolotrompet met een feestelijke fanfare de spits af, begeleid door pianiste Kristien Devolder. Hierrna zal hij op de ‘gewone’ trompet afwisselend optreden met Chloë en Camille Beniest als het pianoduo ‘de C-sisters’. Vervolgens zal Camille Beniest ook zingen. Ze wordt daarbij begeleid door de pianiste Gill Masson. Op het programma staan werken van onder andere Händel, Rachmaninov, Liszt, Villa-Lobos, een ode aan Caruso van singer-songwriter Lucio Dalla en tot slot Piazzolla.

Het concert start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur. De deuren openen om 19.30 uur.

Kosten

Entree kost € 10,- en €5,- voor jongeren (tot 25 jaar). Hierbij is een drankje gedurende de pauze inbegrepen. Kaartjes zijn uitsluitend verkrijgbaar vanaf 19.30 uur bij de entree van de kerk. Pinnen is niet mogelijk. Het verzoek is om met gepast geld te betalen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen