zondag, mei 19, 2024

Algerabrug krijgt nieuw asfalt, drie nachten stremming voor verkeer

- Advertisement -

In de nachten van maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 mei zal de Algerabrug (N210) dicht zijn voor auto- en vrachtverkeer. De weg krijgt dan een nieuw laag asfalt. Verkeer moet rekening houden met 45 tot 60 minuten extra reistijd.

Het wegdek op de Algerabrug is al enige tijd in zeer slechte staat. Hiervoor moet de toplaag van het asfalt worden vervangen. Eigenlijk zou Rijkswaterstaat al in oktober de werkzaamheden uitvoeren, maar dit werd op het laatste moment uitgesteld door de slechte weersomstandigheden.

Stremming

De nieuwe werkzaamheden staan ingepland in de nachten van maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 mei. Die nachten zal de brug tussen 22.00 en 05.00 uur in beide richtingen gestremd zijn voor verkeer.

Het fiets- en voetpad blijft open. Ook zal de wisselstrook open blijven voor hulpdiensten en het openbaar vervoer. Overdag is de rijbaan wel open, maar is er een snelheidsbeperking van 30 km/h.

Omleidingsroute

Gedurende de nachtelijke afsluitingen zal het verkeer worden omgeleid. Weggebruikers moeten dan rekening houden met 45 tot 60 minuten extra reistijd.

Verkeer vanuit Capelle aan den IJssel wordt omgeleid via de N219, A20, N207 en N210.
Verkeer vanuit Krimpen aan den IJssel wordt omgeleid via de N210, N207, A20 en N219.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen