zaterdag, mei 25, 2024

Start sloop voormalig IJsselcollege

- Advertisement -

Donderdag 31 oktober is het startsein gegeven voor de sloop van het voormalige IJsselcollege aan de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel. Na de sloop wordt hier het nieuwbouwplan ‘IJsselpark’ gebouwd. Een kleinschalige dorpse woonbuurt met 59 woningen ontworpen in een landelijke en dorpse architectuurstijl.
De sloop van het voormalige IJsselcollege duurt naar verwachting tot maart 2020. De start van de verkoop van de nieuwbouwwoningen staat gepland voor de zomer van 2020. Begin 2021 start daarna de bouw zodat de nieuwe woonbuurt voor het einde van 2022 helemaal klaar is.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.ijsselpark.nl.

Foto: Jan Kok

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen