vrijdag, mei 17, 2024

Politie onderzoekt poging tot ontvoering op Nabucco

- Advertisement -

De Politie is op zoek naar getuigen van mislukte ontvoering op de Nabucco in de wijk Schollevaar. Het incident voltrok zich al op 12 april, maar de Politie heeft het nu pas naar buiten gebracht.

Op vrijdagavond 12 april probeerde een man om een 36-jarige man uit Vlaardingen te ontvoeren vanuit een woning aan de Nabucco. Het slachtoffer werd bedreigd met een vuurwapen, maar na een worsteling sloeg de ontvoerder op de vlucht.

De dader reed weg in een donkergrijze Volkswagen Caddy, van een model zoals te zien in de kopfoto. Uit onderzoek is gebleken dat deze op die vrijdag de gehele dag voor de deur van de betreffende woning aan de Nabucco geparkeerd stond, mogelijk met de ontvoerder erin.

Verdere informatie over het incident heeft de Politie niet gedeeld.

Getuigenoproep

Voor het verdere onderzoek is de Politie op zoek naar mensen die de auto mogelijk hebben zien staan of rijden in de wijk, met name op de bewuste vrijdag van 12 april. Of mogelijk hebben mensen andere informatie dat mogelijk bruikbaar kan zijn.

Tips doorgeven kan via de Opsporingstiplijn (0800-6070), Team Nationale Inlichtingen (088 – 661 77 34) of via het online tipformulier. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen