Capelse gemeenteraad in gesprek met inwoners over toekomst Capelle

De Capelse gemeenteraad praat op 18 november met inwoners uit de wijken Schenkel en Schollevaar over de toekomst van Capelle. Centraal staat de vraag: Hoe houden we onze stad vitaal, veilig en blijven we ruimte geven aan wonen, werken, vervoer en samen leven? Voor nu en de komende jaren.

In 2020 wordt de nieuwe Stadsvisie voor Capelle aan den IJssel vastgesteld. Om tot een nieuwe Stadsvisie te komen, gaat de gemeenteraad de komende weken met Capellenaren in gesprek. Er zijn vier stadsgesprekken in verschillende wijken. Op maandag 18 november vindt het gesprek plaats met inwoners uit de wijken Schenkel en Schollevaar in het Huis van de Wijk (Stationsplein 20). De gesprekken starten om 20 uur.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag