zondag, mei 19, 2024

Capelse gemeenteraad in gesprek met inwoners over toekomst Capelle

- Advertisement -

De Capelse gemeenteraad praat op 18 november met inwoners uit de wijken Schenkel en Schollevaar over de toekomst van Capelle. Centraal staat de vraag: Hoe houden we onze stad vitaal, veilig en blijven we ruimte geven aan wonen, werken, vervoer en samen leven? Voor nu en de komende jaren.

In 2020 wordt de nieuwe Stadsvisie voor Capelle aan den IJssel vastgesteld. Om tot een nieuwe Stadsvisie te komen, gaat de gemeenteraad de komende weken met Capellenaren in gesprek. Er zijn vier stadsgesprekken in verschillende wijken. Op maandag 18 november vindt het gesprek plaats met inwoners uit de wijken Schenkel en Schollevaar in het Huis van de Wijk (Stationsplein 20). De gesprekken starten om 20 uur.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen