zondag, mei 19, 2024

Meerdere nachtelijke brugopeningen vanwege werkzaamheden Algerabrug

- Advertisement -

Verkeer wat gebruikt maakt van de Algerabrug moet vanaf vanavond 22 uur tot en met vannacht 04.00 uur rekening houden met werkzaamheden aan de Algerabrug. De gemeente gaat samen met rijkswaterstaat onderhoud uitvoeren aan de brug. De brug moet vanwege de werkzaamheden enkele keren worden geopend. Iedere opening duurt ongeveer 12 minuten.

De gemeente zet verkeersregelaars in om het verkeer te begeleiden. De brug staat open, en sluit wanneer verkeer moet passeren. Zodra al het verkeer is gepasseerd gaat de brug weer voor 12 minuten open. Hulpdiensten kunnen vrij gebruik maken van de brug, uit voorzorg zal er vanuit Hollands-Midden sneller een ambulance worden ingezet.

\

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen