Meerdere nachtelijke brugopeningen vanwege werkzaamheden Algerabrug

Verkeer wat gebruikt maakt van de Algerabrug moet vanaf vanavond 22 uur tot en met vannacht 04.00 uur rekening houden met werkzaamheden aan de Algerabrug. De gemeente gaat samen met rijkswaterstaat onderhoud uitvoeren aan de brug. De brug moet vanwege de werkzaamheden enkele keren worden geopend. Iedere opening duurt ongeveer 12 minuten.

De gemeente zet verkeersregelaars in om het verkeer te begeleiden. De brug staat open, en sluit wanneer verkeer moet passeren. Zodra al het verkeer is gepasseerd gaat de brug weer voor 12 minuten open. Hulpdiensten kunnen vrij gebruik maken van de brug, uit voorzorg zal er vanuit Hollands-Midden sneller een ambulance worden ingezet.

\

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag