zaterdag, mei 25, 2024

Illegaal afval gedumpt in container op de Hoofdweg

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een illegale dumping van mogelijk chemisch afval op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Op het parkeerplaats voor het oude berencafé stond een bouwafvalcontainer waar een auto zou zijn gestopt en producten in heeft gegooid.

Van de spullen kwam een behoorlijke heftige chemische geur. De politie sloot de omgeving af en vroeg de brandweer ter plaatsen. Die heeft metingen verricht maar van absoluut gevaar bleek geen sprake. De vaten bleken leeg te zijn.

Handhaving van de gemeente heeft Ecoloss ter plaatse laten komen om de vaten uit de container te halen. De eigenaar van de container heeft aangifte gedaan bij de politie.

Meer foto’s op : Nieuws op Beeld

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen