6.6 C
Capelle aan den IJssel

Soufiane Touzani neemt kinderen van IJsselkids mee naar de toekomst

- Advertisement -

De tv-persoonlijkheid en freestyle voetballer Soufiane Touzani geeft in de eerste week van februari een webinar aan de kinderen en jongeren van alle SWKGroep-organisaties. Ook aan alle kinderen van IJsselkids Kinderopvang in Capelle aan den IJssel. Soufiane trapt daarmee het jaar van de Toekomst af.

Het thema is een iniatief van de SWKGroep, kinderen gaan een jaar lang leren dromen en wensen over de toekomst. Daarbij wordt er bijvoorbeeld gekeken naar nieuwe trends. Bekijk de video van de SWK Groep

 

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen