woensdag, mei 29, 2024

Let op vanaf 3 mei flinke omleidingsroutes vanwege werkzaamheden

- Advertisement -

Op maandag 3 mei starten de werkzaamheden op de  kruising Burgemeester van Beresteijnlaan en de Operalaan. Dit houdt in dat het verkeer van en naar Schollevaar rekening zal moeten houden met omleidingen en extra vertraging. De grote kruising waarop de Burgemeester Schalijlaan, de Burgemeester van Beresteijnlaan en de Operalaan samenkomen zal omgetoverd worden tot één grote rotonde.

De werkzaamheden gaan wel een flinke tijd duren. Volgens de gemeente zal de rotonde pas in September klaar zijn. Bewoners klagen waarom het zo verschrikkelijk lang moet duren, bijna een half jaar lang wordt één van de belangrijkste kruispunten afgesloten.

De kruising blijft deels beschikbaar voor hulpdiensten en het openbaar vervoer. Omwonenden zijn middels brieven vanuit de gemeente op de hoogte gesteld van de omleidingsroutes.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen