Let op vanaf 3 mei flinke omleidingsroutes vanwege werkzaamheden

Op maandag 3 mei starten de werkzaamheden op de  kruising Burgemeester van Beresteijnlaan en de Operalaan. Dit houdt in dat het verkeer van en naar Schollevaar rekening zal moeten houden met omleidingen en extra vertraging. De grote kruising waarop de Burgemeester Schalijlaan, de Burgemeester van Beresteijnlaan en de Operalaan samenkomen zal omgetoverd worden tot één grote rotonde.

De werkzaamheden gaan wel een flinke tijd duren. Volgens de gemeente zal de rotonde pas in September klaar zijn. Bewoners klagen waarom het zo verschrikkelijk lang moet duren, bijna een half jaar lang wordt één van de belangrijkste kruispunten afgesloten.

De kruising blijft deels beschikbaar voor hulpdiensten en het openbaar vervoer. Omwonenden zijn middels brieven vanuit de gemeente op de hoogte gesteld van de omleidingsroutes.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag