Gemeente onderzoekt reisgedrag inwoners na versoepelingen

Nu er steeds meer versoepeld wordt, is de verwachting dat de drukte op de wegen weer zal toenemen. Samen met De Verkeersonderneming onderzoekt de gemeente daarom het reisgedrag van Capellenaren. Als inwoner kunt u meedoen aan dit onderzoek.

Door middel van een vragenlijst onderzoekt de gemeente onder andere welke vervoermiddelen er al veel worden gebruikt in Capelle en hoe Capellenaren denken over deelvervoer. De verzamelde inzichten wil de gemeente gebruiken om toekomstig beleid te maken.

Meedoen aan het onderzoek

Ook u kunt meedoen aan het onderzoek. De vragenlijst is te vinden via de website van de Verkeersonderneming of door direct op deze link te klikken. Bij deelname maakt u ook kans op een VVV-waardebon.

Bron foto: Archief

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag