Bureau Rijnmond deelt foto van man in zaak vermoorde Knut

De politie is nog altijd op zoek naar de persoon die de 55-jarige Knut om het leven bracht. De politie probeert momenteel uit te zoeken wie in de dagen voor zijn dood voor de deur stonden. In opsporingsprogramma Bureau Rijnmond is een foto van een van die personen gedeeld.

Knut, een geliefde buurtbewoner woonachtig aan de Kringdans, werd vrijdag 28 mei rond 17.15 uur aangetroffen door een kennis die al even niks meer van hem gehoord had. De politie startte een grootschalig onderzoek op naar het verdachte overlijden van de man. Een team van zo’n twintig rechercheurs zitten op de zaak.

In het onderzoek is naar voren gekomen dat enkele dagen voordat Knut gevonden wordt, een aantal personen voor de deur stonden. Met name één persoon wil de politie graag spreken. De man (te zien op de foto boven het artikel) stond woensdagavond 26 mei tweemaal voor de deur van Knut zijn woning.

Informatie delen met de politie

Weet u wie de man op de foto is of heeft u andere bruikbare tips voor het politieonderzoek? Bel met de opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag