donderdag, juni 13, 2024

Fietswrakken worden verwijderd bij de Rondelenflats

- Advertisement -

Fietswrakken bij flats en openbare gebouwen zijn een irritatie voor veel Capellenaren. Wil je jouw fiets bij het station stallen, dan moet je op zoek naar een plekje tussen de vele verwaarloosde fietsen. Het ziet er niet uit en het zorgt voor overlast. De beheerders van de Rondelenbuurt vinden dat ook en komen nu in actie.

Afgelopen week is er begonnen met het stickeren van fietswrakken. Eigenaren krijgen ongeveer een week de tijd om hun wrak van de openbare weg te verwijderen. Is de fiets bij een tweede controle niet verwijderd, dan zal deze door de gemeente worden verwijderd en afgevoerd. Komt niemand deze ophalen dan zullen de wrakken worden vernietigd.

De wrakken in de Rondelenbuurt zijn geen uitzondering. Ook op andere plekken in de gemeente zijn een hoop fietsen – of wat ervan over is – te vinden. Het is afwachten of andere wijkbeheerders ook het initiatief zullen nemen of dat de gemeente op eigen initiatief nu door zal pakken in de overige wijken.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen