woensdag, mei 29, 2024

Meisje neergestoken bij metrostation Centrum

- Advertisement -

Een meisje is vanmiddag gewond geraakt bij een steekpartij nabij metrostation Centrum aan de Kerklaan. Twee verdachten zijn gevlucht. Een daarvan is inmiddels aangehouden.

De politie kreeg de melding dat er rond kwart voor vijf ’s middags twee jongens en een meisje op elkaar insteken. Een 15-jarige meisje uit Capelle is (aanspreekbaar) naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het nu met haar gaat, is niet bekend.

De politie zegt dat er twee jongens na het incident gevlucht zijn. De politie heeft direct na de melding in de omgeving gezocht, maar zonder succes. Er is verder geen signalement bekend gemaakt.

Aanhouding

De politie heeft een eerste verdachte aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Spijkenisse. Hij werd in zijn huis aangehouden. De politie zet de zoektocht voort naar de tweede verdachte.

Getuigenoproep

Wat er zich precies voor het steken heeft afgespeeld, is niet duidelijk. De recherche doet nader onderzoek naar de zaak. Mensen die eventueel bruikbare informatie hebben, kunnen dit aan de politie doorgeven via 0900-8844 (zonder spoed) of 112 (met spoed). Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen