maandag, februari 26, 2024

Fotoverslag: Sinterklaas weet na twee jaar weer de weg te vinden naar Capelle aan den IJssel

- Advertisement -

Vanmiddag hebben kinderen uit Capelle en omstreken Sinterklaas verwelkomd! Capelle Vandaag was erbij om een beeldverslag te maken.

Het was nog even spannend of Sinterklaas en alle Pieten na twee jaar nog wel de weg wisten. Toen uiteindelijk toch de hoorn van de stoomboot te horen was, wist iedereen het zeker: Sinterklaas is aangekomen!

Burgemeester Peter Oskam verwelkomde de Sint en zijn bonte gezelschap aan de wal, waar ook een ontelbaar aantal kinderen geduldig stonden te wachten en te zingen. Van de Pieten kregen ze lekkernijen toegestopt.

Na alle kinderen bij het Vuykpark te hebben begroet, werd de oude kindervriend op zijn schimmel geholpen en ging de gehele groep onder muzikale begeleiding richting het gemeentehuis. Daarachter was een podium opgebouwd.

Op het plein wachtten nog meer kinderen met smart op de oude Sinterklaas. Naast de burgemeester was ook de nieuwe kinderburgemeester aanwezig om kennis te maken met de goedheiligman. Verder werd er nog een hoop gezongen en gedanst.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen