zaterdag, mei 25, 2024

Peter Oskam officieel hernoemd als burgemeester

- Advertisement -

Ten overstaan van Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland, werd Peter Oskam opnieuw beëdigd als burgemeester van de gemeente Capelle aan den IJssel.

Afgelopen zes jaar was Peter Oskam burgemeester van de gemeente. Nu zijn termijn afliep, maakte de burgervader kenbaar zijn ambtstermijn met nog eens zes jaar te willen verlengen. In september gaf de gemeenteraad de officiële aanbeveling. Hiermee geeft de raad aan een nieuwe termijn van Oskam goed te keuren.

Beëdigd voor tweede termijn

Gisteren, woensdag 22 december, legde Peter Oskam opnieuw de eed af voor de commissaris van de Koning van Zuid-Holland, die hem vervolgens beëdigde. Daarmee start officieel zijn tweede termijn van zijn burgemeesterschap.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen