zaterdag, mei 25, 2024

10.000 euro schade tijdens jaarwisseling

- Advertisement -

Vandalen hebben tijdens de jaarwisseling in Capelle aan den IJssel voor 10.000 euro aan vernielingen aangericht. Het gaat om opgeblazen verkeersborden, in brand gestoken containers en vernielde speeltuinen.

De gemeente is na de jaarwisseling op pad gegaan om de schade te inventariseren, tijdens deze schouw blijkt er voor 2000 euro aan verkeersborden, 2000 euro aan speelplaatsen en 6000 euro aan containers is toegebracht. De brandweer bluste drie containerbranden die daarna leeggepompt moesten worden.

De jaarwisseling in Capelle is zonder al te grote incidenten verlopen. De politie greep alleen in bij een bedrijfspand aan de Lylantse Baan waar een grote groep mensen binnen feest aan het vieren waren.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen