zondag, mei 19, 2024

Onderzoek naar nachtelijke autobrand op de Kerklaan

- Advertisement -

Op de Kerklaan in Capelle aan den IJssel heeft afgelopen nacht een auto in de brand gestaan. Omwonenden belden rond 03.50 uur de brandweer. Die was snel ter plaatse, maar de Volkswagen Transporter stond toen al van binnen volledig in de brand.

De brandweer wist het vuur snel te blussen, de bestelbus is van binnen volledig verwoest. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Vermoedelijk dat er sprake kan zijn van brandstichting, maar dit moet nog worden onderzocht.

Een bergingsbedrijf zal de bestelwagen later op de dag van de openbare weg verwijderen.

Lees ook : Al vijf auto’s in brand gestoken in Capelle

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen