woensdag, mei 29, 2024

Eerste editie Van Cappellenfestival tijdens Pinksteren in oude centrum

- Advertisement -

Kom van 3 tot en met 5 juni in het oude centrum van Capelle aan den IJssel genieten van de allereerste editie van het Van Cappellenfestival. Het worden drie dagen vol muziek op meerdere locaties.

Het gaat om een kleinschalig festival. De musici zullen op verschillende locaties optreden. Door het kleinere formaat zorgt dit juist voor een intiemer karakter. Er zullen optredens zijn van nationaal en internationaal geroemde musici.

De optredens zullen onder andere plaatsvinden in de Dorpskerk en in het Van Cappelenhuis, maar ook meerdere restaurants aan de rivier doen mee met het festival. Kijk op de website van het Van Cappellenhuis voor het gehele programma.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen