donderdag, juni 13, 2024

Tientallen meldingen geluidsoverlast van Boothstock in Kralingse Bos

- Advertisement -

Het Boothstock-festival in het Kralingse Bos zorgt tot op heden voor 26 meldingen van geluidsoverlast bij de milieudienst DCMR. Omwonenden klagen vooral over dreunende bassen en de harde muziek. De bassen van de muziek zijn ook in Schollevaar te horen.

Dat milieudienst heeft op het festivalterrein een meting gedaan, hieruit blijkt dat het festival zich aan de gestelde geluidsnormen voor de vergunning heeft gehouden. Het festival duurde tot 23.00 uur en is inmiddels afgelopen.

Door een fantastische zomeravond kan het geluid tot in de verre omgeving te horen zijn. Ook zijn inwoners het na twee jaren met corona niet meer gewend om dergelijke geluiden te horen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen