zondag, mei 19, 2024

Informatiemiddag politie bij metrostation Capelsebrug

- Advertisement -

De politie heeft zondagmiddag een informatiemiddag georganiseerd bij metrostation Capelsebrug. Inwoners uit de omgeving waren van harte welkom om onder andere in gesprek te gaan met de wijkagenten uit Capelle-West.

Naast de wijkagenten nam de politie ook een wervingsbus mee, hier kunnen geïnteresseerden voor een baan bij de politie terecht. Kinderen konden een spel spelen in het Mobile Media Lab van de politie. Ook werd er informatie gegeven over hennepkwekerijen, een speciale container van Stedin was hiervoor aanwezig.

Kinderen konden ook nog even op de foto met een politiemotor, of het “duel” aangaan met de wapenstok.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen