zondag, april 21, 2024

Auto vat al rijdend vlam op Algeraweg

- Advertisement -

Een automobilist kreeg de schrik van zijn leven toen zijn bolide tijdens het rijden in brand vloog. Gelukkig bleef de bestuurder ongedeerd.

Rond één uur merkte de automobilist op dat het niet goed was en stopte zijn auto op de Algeraweg. Al snel kwam er een forse hoeveelheid rook uit de motorkap en niet veel later waren er vlammen te zien.

De brandweer werd gebeld en omstanders stopten om te helpen. Met een brandblusser werd voorkomen dat de brand zich verder ontwikkelde en even later namen de spuitgasten van de brandweer het blussen over.

Hoewel de brand beperkt is gebleven, zal de schade aan het voertuig groot zijn. Het is niet zeker of die nog terug te weg op kan. Het verkeer richting de Algerabrug moet rekening houden met enige verkeershinder.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen