woensdag, mei 29, 2024

Gemeente bedankt Capelse vrijwilligers

- Advertisement -

Woensdagochtend werden 55 Capelse vrijwilligers ontvangen op het gemeentehuis. In het kader van Nationale Vrijwilligersdag werden zij door de gemeente in het zonnetje gezet tijdens een heerlijk ontbijt.

De Nationale Vrijwilligersdag is een landelijke dag om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Wethouder Marc Wilson zegt dat het goed voelt deze groep te ontmoeten: “Er zijn in Capelle zo veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor een ander. Dat is fantastisch om te zien. Het liefste had ik natuurlijk élke vrijwilliger uitgenodigd voor het ontbijt, maar in 2023 volgen gelukkig meer ontmoetingsmomenten.”

Naast een lekker ontbijt kregen de vrijwilligers ook een voorproefje van de trainingen en cursussen van het kenniscentrum van CapelleDoet en een cadeautje, gemaakt door Blooming Bakery. Alle aanwezige vrijwilligers ontvingen een extra exemplaar dat zij door kunnen geven aan een andere vrijwilliger.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen