dinsdag, april 16, 2024

Nu ook IJs, koffie, tosti’s en gebak bij Verhage in ‘s-Gravenland

- Advertisement -

Na een maand verbouwen is de Verhage vestiging aan de zuidkant van Capelle aan den IJssel weer geopend. Waar de gasten de afgelopen maand enkel voor afhaal en bezorging terecht konden bij Verhage Capelle is er nu ook weer ruimte om plaats te nemen in het restaurant.

De store in Winkelcentrum ‘s-Gravenland heeft een hele transformatie ondergaan. Franchisenemer Daphne Knijf is erg blij met de oplevering van haar vernieuwde Verhage, die deel uitmaakt van de Verhage formule. In de afgelopen 55 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 43 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers.

De transformatie van cafetaria tot allround eetgelegenheid kunnen ze nu ook in Capelle van dichtbij bewonderen. Zo kunnen gasten genieten niet langer enkel voor snacks terecht bij Verhage. Want, ook voor sandwiches, tosti’s, ijs, gebak en goede koffie ben je welkom in het vernieuwde Verhage Capelle die voorzien is van compleet nieuw interieur en meer zitruimte.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen