zondag, april 21, 2024

Opnieuw explosie bij woning Ericastraat

- Advertisement -

Bewoners van de Bloemenbuurt in Capelle Schenkel zijn rond middernacht zich kapot geschrokken van een enorme knal. In de Ericastraat bleek dat er voor de deur opnieuw een explosief tot ontploffing was gebracht. Kort erna ontstond er een kleine brand.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om een eventuele brand te blussen. Eenmaal bij aankomst bleek dat deze al zo goed als gedoofd was. De politie zette vervolgens de omgeving groots af. Een explosieve verkenner heeft onderzoek verricht.

De Forensische opsporing heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Hiervoor zijn een aantal onderdelen in beslag genomen.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen