zondag, april 21, 2024

Couwenhoekseweg in delen afgesloten van 21 augustus tot en met 29 september

- Advertisement -

Vanaf 21 augustus tot en met 29 september krijgt de Couwenhoekseweg nieuw asfalt. Vanwege de werkzaamheden zal de weg in drie delen gefaseerd afgesloten zijn voor verkeer.

Doordat het wegdek van de Couwenhoekseweg op meerdere stukken is verslechterd, wordt de weg vanaf de Groenedijk tot aan de Abram van Rijckevorselweg opnieuw geasfalteerd. In totaal zullen de werkzaamheden zo’n zes weken duren. De weg zal in delen worden afgesloten.

Werkzaamheden in fases

Om de wijk zo bereikbaar mogelijk te houden, zal de weg in drie fases worden aangepakt.

Van 21 augustus tot en met 8 september wordt gewerkt vanaf de Groenedijk tot aan de rotonde met de Dijkerland, en vanaf de Abram van Rijckevorselweg, langs het tankstation, richting de rotonde.

Tussen 11 september en 20 september wordt het deel van de rotonde met de Duikerlaan tot aan het tankstation onder handen worden genomen.

Van 20 september tot en met 29 september zal het laatste stukje van het tankstation richting de Abram van Rijckevorselweg worden geasfalteerd.

Bereikbaarheid

De buurt zal voor hulpdiensten altijd bereikbaar blijven, zo laat de gemeente weten. Ook kunnen fietsers gewoon het fietspad langs de Couwenhoekseweg tijdens de werkzaamheden blijven gebruiken.

De milieustraat is tot 8 september via de omleiding bereikbaar. Capellenaren kunnen grofvuil ook laten ophalen door afvalverwerker Irado door een afspraak te maken via hun website. Het tankstation Avia blijft altijd bereikbaar tijdens de werkzaamheden.
Sportvereniging CVV Zwervers is bereikbaar via de woonwijk Couwenhoek. Met een doorsteek kunnen bezoekers de parkeerplaats bereiken. Op zaterdagen is de Couwenhoekseweg bij de rotonde open. Bezoekers kunnen dan via het werkvak naar de parkeerplaats.

Omleidingsroutes

Op het kaartje staat een overzicht van de werkzaamheden per fase en de alternatieve routes. Kijk op capelleaandenijssel.nl/wegwerkzaamheden voor actuele informatie en omleidingsroutes.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

  1. Waarom wordt de dijk (fietspad) vanaf kruising Couwenhoekseweg naar Dorpsstraat in deze periode niet opengesteld voor gemotoriseerd verkeer?
    Zo wordt het verkeer beter verdeeld.

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen