zondag, april 21, 2024

Begeleidster rijdt Stint met kinderen het water in

- Advertisement -

Dinsdagmiddag is een begeleidster met een Stint met daarin tien kleine kinderen te water geraakt. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.

De begeleidster van een buitenschoolse opvang reed met de kinderen over de Klaas Klinkertkade. Vervolgens zou de vrouw hebben moeten uitwijken voor een ander in een scootmobiel. De Stint kwam in de berm terecht en belandde hierna in de sloot.

Iedereen kon gelukkig snel het water uitkomen. Op natte kleding na raakte er niemand gewond. Hulpverleners zijn wel ter plaatse gekomen om de kinderen te controleren en het voertuig weer op het droge te krijgen. In de tussentijd zijn de kinderen opgevangen bij de kinderopvang.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

  1. Ik woon op de dijk en zie vaak genoeg dat de bestuurders van die dingen altijd volgas rijden, echt schandalig.

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen