zondag, april 21, 2024

Politie geeft signalement vrij van man met mes in Schollevaar

- Advertisement -

De politie heeft nog niet de man gevonden die afgelopen vrijdag in Schollevaar rond liep met een mes. Dat laten zij weten in een reactie aan Capelle Vandaag. Daarom hebben zij nu een signalement van de man vrij gegeven.

De man die gezocht wordt heeft een normaal postuur, is 1.80 meter lang en is licht getint. Hij droeg een zwarte hoody met capuchon en had een zwarte broek aan. Die capuchon had hij over zijn hoofd gedaan en hij droeg iets voor zijn mond.

School en woning

De man die gezocht wordt liep vrijdag over straat met een mes. Ook zou hij rond 18.00 uur een woning aan de Grafiek zijn binnengelopen. Hij liep ook vrij snel weer naar buiten, zonder dat hij geweld had gebruikt.

Eerder op de dag zou dezelfde man iemand hebben bedreigd bij de Sjalomschool aan de Hermitage. Daar had hij een kapmes bij zich waarmee hij liep te zwaaien.

De politie heeft met veel agenten gezocht naar de man. Ook het winkelcentrum de Picassopassage is meerdere malen door agenten gecontroleerd. Hij werd die avond niet gevonden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen