dinsdag, april 16, 2024

Capellenaar (20) met meerdere steekwonden aangetroffen op Grote Beer in Rotterdam

- Advertisement -

Op de Grote Beer in Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag 13 augustus een zwaargewonde 20-jarige Capellenaar aangetroffen. De jongeman had meerdere steekwonden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Rond half vier ’s nachts werd het slachtoffer zwaargewond gevonden op de rijbaan. De Capellenaar is in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend hoe het nu met de man gaat.

Getuigenoproep

De politie tast nog in het duister over wat er is gebeurd en hoe de man op de rijbaan terecht is gekomen. Daarom worden mensen die meer weten gevraagd om contact op te nemen. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom, aldus de politie.

Contact opnemen met de politie kan telefonisch via het algemene nummer (0900-8844) of via het Team Criminele Inlichtingen (088-661 77 34). Tips kunnen ook online worden doorgegeven via het online tipformulier. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen