zondag, april 21, 2024

Schenkel Jaarmarkt op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus

- Advertisement -

Komende vrijdag en zaterdag wordt de traditionele Schenkel Jaarmarkt weer gehouden. Deze is wederom te vinden aan de Bermweg rond de Schenkelkerk. Er is onder andere een vlooienmarkt, braderie en andere activiteiten.

Bezoekers kunnen vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht bij de jaarmarkt. Er is een braderie met nieuwe spullen en een vlooienmarkt met tweedehands voorwerpen. Ook zijn er lekkernijen en drankjes te koop, en zijn er nog een aantal activiteiten, zoals het rad van avontuur.

Het is nog mogelijk om een kraam voor de braderie of een kraam voor de vlooienmarkt aan te vragen via de website van de organisator.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen