dinsdag, april 16, 2024

Capelse Veiligheidsdag op zaterdag 30 september

- Advertisement -

Op zaterdag 30 september wordt wederom de Capelse Veiligheidsdag georganiseerd. Op deze dag kunnen jong en oud genieten van demonstraties, voertuigen van verschillende hulpdiensten en andere activiteiten.

Op de Veiligheidsdag zijn brandweer, politie, ambulancediensten, EHBO, handhaving en de Reddingsbrigade aanwezig met verschillende voertuigen en demonstraties. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe een politiehond een boef vangt of hoe de brandweer een slachtoffer uit een autowrak haalt.

Naast de demonstraties zijn er verschillende activiteiten om te doen. Ook is er een springkussen en klimboom. Ook worden er lekkere hapjes verzorgd door de gemeente.

Praktische informatie

De Veiligheidsdag vindt plaats op het parkeerterrein naast het gemeentehuis (Rivierweg 111). De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en is gratis te bezoeken.

Omdat de Veiligheidsdag vaak veel publiek trekt, wordt geadviseerd om lopend of met de fiets te komen. Fietsen kunnen worden geparkeerd in de fietsenstalling naast het gemeentehuis. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de (gratis) parkeergarage bij de Koperwiek.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen