dinsdag, april 16, 2024

Aanhanger slaat om op Hoofdweg

- Advertisement -

Maandag heeft in het begin van de avond een omgekiepte aanhanger voor enige verkeershinder gezorgd op de Hoofdweg, ter hoogte van de Capelseweg. Inmiddels is de weg weer vrij.

Rond zeven uur ’s avonds ging het door onduidelijke reden mis. Het is niet geheel duidelijk of de aanhanger het stoepje raakte of dat de lading is gaan schuiven, maar de aanhanger sloeg zijwaarts op z’n kop.

De politie moest tijdelijk een rijstrook afzetten in afwachting van de berger. Nadat de lading was weggehaald, kon de aanhanger weer worden omgedraaid. Hiervoor werd de rijbaan tijdelijk dichtgezet. Hierna kon de aanhanger weer met lading op de berger gezet worden. De auto zelf liep geen schade op.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen