dinsdag, april 16, 2024

Hondenspeeltuin aan Valeriusrondeel geopend

- Advertisement -

Zaterdagmiddag was het eindelijk zover: de nieuw aangelegde hondenspeeltuin aan het Valeriusrondeel werd officieel geopend.

Ondanks het dreigende weer waren er tal van viervoeters en hun baasjes bij de opening aanwezig. De hondenspeeltuin is tot stand gekomen vanuit de buurt zelf. Door middel van een crowdfund-actie werd geld ingezameld voor de realisatie.

Op de kop van de lange flat kunnen honden nu naar hartelust spelen met elkaar en de verschillende speeltoestellen die in de speeltuin staan. Ook kunnen bewoners elkaar ontmoeten en hoeven ze door de omheining zich geen zorgen te maken dat hun geliefde huisdier wegloopt.

Opening

Eigenlijk zou wethouder Eric Faassen de hondenplaats openen, maar hij was helaas verhinderd. In plaats daarvan werd het openingswoord gegeven door buurtcoach Zoë Jansen van Welzijn Capelle. Uiteraard was er ook gebak en hadden dierenspeciaalzaken Bijman en Bonte de honden voorzien van iets lekkers.

Het belangrijkste was dat de honden zichtbaar genoten van de nieuwe speelplaats en alle aandacht die er vandaag was.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen