dinsdag, april 16, 2024

Man rijdt door rood in Capelle aan den IJssel en verdwijnt vijftien jaar achter tralies

- Advertisement -

Haastige spoed is zelden goed. Zo ondervond ook een man die door rood fietste in Capelle aan den IJssel. Het zorgde er namelijk voor dat hij nu vijftien jaar celstraf moet uitzitten.

Agenten zagen woensdagavond in Capelle een man door rood fietsen en besloten hem hiervoor even staande te houden. De man verklaarde dat hij het heel erg koud had en daarom snel naar huis wilde, zo laat de politie weten.

Toen agenten de gegevens van de man controleerden, bleek de man meer op zijn kerfstok te hebben dan enkel de verkeersovertreding. Hij stond namelijk gesignaleerd in Duitsland, omdat hij nog vijftien jaar celstraf moest uitzitten.

Agenten hielden de man direct aan. Hij zal binnenkort worden overgedragen aan de Duitse autoriteiten. En vijftien jaar celstraf of niet, ook de bekeuring voor het door rood fietsen zal hij moeten betalen. Waarvoor de man de celstraf opgelegd heeft gekregen, is niet bekend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen