vrijdag, maart 1, 2024

[VIDEO] Aanvullend onderzoek naar dodelijk ongeval op Maasboulevard in Rotterdam

- Advertisement -

Zondagochtend heeft de politie aanvullend onderzoek uitgevoerd op de Maasboulevard in Rotterdam. Er werd een reconstructie gedaan naar het dodelijk ongeval op 2 september, waarbij een 79-jarige man en 74-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel kwamen te overlijden.

Op de bewuste avond waren de twee Capellenaren in Rotterdam om de Wereldhavendagen te bezoeken. Op het moment dat zij de Maasboulevard overstaken, werden zij geschept door een busje. Hulp mocht niet meer baten en het tweetal kwam ter plekke te overlijden.

De bestuurder van het busje reed door en dumpte het voertuig, waarna hij de benen nam. Een dag later werd de verdachte, een dertiger uit Nijmegen, aangehouden. De man zit nog altijd in voorarrest.

Reconstructie

De politie is nog altijd bezig met het onderzoek naar wat er exact gebeurde. Om meer antwoorden te vinden, organiseerde de Politie een reconstructie-onderzoek op de Maasboulevard. Hiervoor was de weg zondagochtend urenlang afgesloten voor verkeer.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen