dinsdag, april 16, 2024

Kinderfiets aangetroffen langs sloot aan Couwenhoekseweg

- Advertisement -

De politie heeft dinsdagavond een zoekactie gehouden nadat een kinderfietsje werd gevonden langs de kant van een sloot aan de Couwenhoekseweg. 

Rond 19.20 uur ontving de politie een melding van de fiets langs de waterkant. Meerdere eenheden van de politie zochten hierna de sloot af. Ook de politiehelikopter die in de regio vloog, zocht enige tijd vanuit de lucht mee. Door middel van een warmtecamera kon snel worden uitgesloten dat er iemand te water was geraakt.

De politie heeft na deze conclusie de zoekactie verder gestaakt. De wijkagenten van Capelle-West vragen via social media of iemand de fiets toevallig herkend. Tips kunnen worden doorgegeven via hun social media-kanaal of het algemene politienummer (0900-8844).

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen