zondag, april 21, 2024

Tweetal op de vlucht na veroorzaken ongeval met gestolen auto bij McDonald’s

- Advertisement -

Zaterdagavond hebben twee mannen in een gestolen auto een aanrijding veroorzaakt op het parkeerterrein van de McDonald’s aan de Hoofdweg. Na de botsing sloegen ze op de vlucht. De politie is nog op zoek naar de mannen en vraagt getuigen om zich te melden.

Getuigen verklaren dat de automobilist ‘als een gek’ over het parkeerterrein reed. Hij ramde een prullenbak om vervolgens een auto te raken. Een vrouw was op dat net bezig haar kind in het kinderstoeltje te plaatsen en werd door de klap door de openstaande deur geraakt. Op de schrik na bleven de vrouw en het kindje ongedeerd.

Gestolen auto

De veroorzaker bleef niet wachten en sloeg op de vlucht. Na enig speurwerk wisten agenten de auto iets verderop te traceren aan de Schinkelse Baan. De twee inzittenden waren echter op dat moment al verdwenen.

Artikel gaat verder onder afbeelding
De gestolen auto werd gevonden aan de Schinkelse Baan

De auto blijkt als gestolen te zijn gesignaleerd, zo bevestigt ook een woordvoerster van de politie aan Capelle Vandaag. De politie heeft het voertuig weg laten takelen voor verder sporenonderzoek. Zo wordt gehoopt DNA van de inzittenden aan te treffen.

Getuigenoproep

De politie doet verder onderzoek en stelt onder andere camerabeelden uit te omgeving veilig. Mensen die getuigen waren en nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen