zondag, april 21, 2024

Verdachte aangehouden voor gewelddadige beroving hoogzwangere vrouw

- Advertisement -

De politie heeft zaterdag een 44-jarige verdachte aangehouden voor de gewelddadige beroving van een hoogzwangere vrouw. Dit gebeurde in de avond van 6 november in de wijk ‘s-Gravenland.

Het slachtoffer was vanaf het metrostation Capelsebrug op weg naar huis. Ze liep via de tunnel onder de Abram van Rijckevorselweg, via de Haydnstraat richting de Bizetstraat. Nabij het bruggetje tussen de laatste twee straten werd ze van achteren aangevallen. Ze kwam hierbij voorover ten val en raakte bewusteloos. Haar belager stal hierna haar telefoon.

De vrouw liep later gedesoriënteerd en gewond door de wijk en werd door buurtbewoners opgevangen. De vrouw bleek in het ziekenhuis zelf meerdere breuken in het gezicht te hebben opgelopen. Haar baby bleek gelukkig ongedeerd en inmiddels is de vrouw bevallen van een gezonde dochter.

Aanhouding

De politie laat weten dat er nu ruim een maand later een verdachte is aangehouden. Hij kon uiteindelijk aan de hand van camerabeelden worden geïdentificeerd. Het betreft een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij werd zaterdag 16 december in Den Haag aangehouden.

Tips blijven melden

Ondanks dat er nu een verdachte is aangehouden, blijven tips welkom, zo laat de politie weten. Tips doorgeven kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen