zondag, april 21, 2024

Lange files op snelweg door afsluiting A20 na ongeluk

- Advertisement -

De A20 richting Hoek van Holland is afgesloten na een ongeval. Hierdoor staan lange files op zowel de A16 en A20. Mensen worden geadviseerd voor vertrek de actuele situatie en reisadvies te raadplegen.

Even na half zeven ’s ochtends is ter hoogte van het Tebregseplein op de A20 een ongeval gebeurd. Meerdere voertuigen waren hierbij betrokken. Vanwege het politie-onderzoek zal de afsluiting naar verwachting nog de hele ochtend duren.

Door een botsing met een vrachtwagen belandde een auto achterstevoren op de weg. De bestuurder hiervan reed hierna tegen het verkeer in en veroorzaakte een tweede botsing. De automobilist is door hulpdiensten uit de auto bevrijd en naar het ziekenhuis overgebracht. Er is niets bekend over de ernst van het letsel.

Omleidingen

Door het ongeval is de A20 vanaf het Terbregseplein richting Hoek van Holland afgesloten. Hierdoor staan er lange files op de A20 vanuit Gouda en op de A16 vanuit Rotterdam-zuid. Verkeer vanuit Gouda wordt via Den Haag (A12, A4 en A13) omgeleid. Verkeer vanuit het zuiden wordt geadviseerd via de A15 en A4 te rijden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen