dinsdag, april 16, 2024

Politie deelt beelden van agressieve man die medepassagier in metro mishandelt

- Advertisement -

De politie is op zoek naar een man die een medepassagier in de metro heeft mishandeld. Daarbij zijn herkenbare beelden van de dader gedeeld.

De mishandeling vond plaats op vrijdag 3 november 2023. Het slachtoffer stapt rond 08.45 uur ’s ochtends op station Capelsebrug in de metro in de richting van De Terp. Omdat de man maar één halte hoeft te reizen, blijft hij vlakbij de deuren staan.

Uit op ruzie

Een medereiziger die tegenover hem staat is uit op ruzie en spreekt het slachtoffer aan. De agressieveling wil dat de man ergens anders gaat staan en blijft hem lastig vallen, totdat hij plots een klap geeft tegen het hoofd van het slachtoffer.

De man verweert zich nog en geeft een klap terug, maar wordt vervolgens meermaals tegen het hoofd geslagen en geschopt. Bij de halte Slotlaan komt het slachtoffer uit de metro, terwijl de dader in het voertuig zijn rit vervolgt. Het slachtoffer liep verschillende verwondingen op, waaronder een flinke snee in het voorhoofd, waarvoor hij is behandeld.

Getuigenoproep

Op het moment van de mishandeling waren er niet veel mensen getuige. Omdat de politie de man nog niet heeft kunnen vinden, zijn er nu herkenbare beelden gedeeld in de hoop dat iemand hem herkent. Ook is er aandacht besteed aan de mishandeling in Bureau Rijnmond (zie video onderaan artikel).

De dader is een getinte man tussen de 28 en 35 jaar oud. Hij heeft gemillimeterd zwart haar, geen baard. Hij droeg een witte pet en had apple air pods in zijn oren.

Mensen die weten wie de man is of andere mogelijk bruikbare informatie hebben, worden gevraagd dit aan de politie dor te geven. Dit kan door de bellen naar de opsporingstiplijn (0800-6070) of het online tipformulier in te vullen. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via telefoonnummer 0800-7000.


Bekijk hieronder het volledige fragment van Bureau Rijnmond

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen