zondag, april 21, 2024

Auto botst op boom en vliegt in brand, automobilist overleden

- Advertisement -

In de nacht van zaterdag op zondag is automobilist om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Abram van Rijckevorselweg. De weg is na het ongeval nog enige tijd dicht geweest.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor twee ’s nachts op de Abram van Rijckevorselweg ter hoogte van de Beemsterhoek. Daar botste de auto door nog onbekende reden op een boom langs de weg. De automobilist raakte bekneld en het elektrische voertuig vloog in brand. Er waren voor zover bekend geen andere weggebruikers betrokken.

Hulpdiensten hebben met spoed het slachtoffer bevrijd, maar deze kwam helaas te overlijden. Het zal moeten worden onderzocht of de persoon als gevolg van het ongeval is overleden of dat deze al rijdend onwel was geworden en daardoor van de weg raakte. De Politie laat weten dat het gaat om een 23-jarige man uit Rotterdam.

Onderzoek

Vanwege het onderzoek en de berging is de Abram van Rijckevorselweg in beide richtingen afgesloten geweest tussen de Couwenhoekseweg en Oosterlengte. De weg is inmiddels weer open voor verkeer.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen