Man gewond na schietpartij op de Wiekslag

Een man is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt door een schietpartij. De politie kreeg een melding van een mishandeling op de Wiekslag in Capelle aan den IJssel en trof daar een 35-jarige Capellenaar aan die een schotwond had opgelopen.

Het slachtoffer werd bij aankomst van de ambulance direct met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Agenten startten een onderzoek en maakten een plaats delict. Een scooter die midden op de stoep stond is mogelijk van het slachtoffer. Wat er precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk, het is niet bekend of het slachtoffer ook in de flat zelf woonde.

Een politiehond heeft gezocht naar hulzen, of er uiteindelijk iets is gevonden is nog niet bekend gemaakt. De forensische opsporing heeft sporen op de scooter veiliggesteld.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag