donderdag, mei 23, 2024

Buurtonderzoek naar aanleiding van uitgebrande auto Burgemeester van Beresteijnlaan

- Advertisement -

De politie is op zoek naar getuigen die iets kunnen zeggen over de verdachten van de dodelijke schietpartij aan het Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel. Rond half twaalf ’s avonds uur rennen meerdere personen vanaf de brandende auto op de Burgemeester van Beresteijnlaan de wijk in. Agenten zijn om deze reden een buurtonderzoek gestart in de hoop dat omwonenden iets gezien of gehoord hebben.

Rond tien over elf uur vind er op het Valeriusrondeel een schietpartij plaats. De daders stappen vervolgens in rode Renault Clio en rijden hiermee in de richting van de Abram van Rijckevorselweg en vervolgens naar de Burgemeester van Beresteijnlaan. In de tweede bocht wordt de auto in de berm geparkeerd en vervolgens in brand gestoken.

Meerdere personen rennen weg van het voertuig de wijk in. Dit gebeurde ter hoogte van de Grafiek en de Aquarel. Niet veel later rijdt er een donkere auto vanuit de wijk linskaf de Burgemeester van Beresteijnlaan in de richting van het winkelcentrum. Deze reed op dat moment met zijn alarmlichten aan.

Heeft u iets gezien of gehoord dan is de politie op zoek naar deze informatie. De politie zoekt naar bijvoorbeeld beelden van beveiligingscamera’s en dashcambeelden. Elk stukje informatie kan het oplossen puzzelstukje in dit verhaal zijn.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen