dinsdag, april 16, 2024

Repareer goedkoop jouw fiets tijdens de Fietsreparatiedagen

- Advertisement -

Van 28 oktober tot en met 25 november kan je tijdens de Fietsreparatiedagen jouw fiets laten repareren bij jou in de buurt. Elke donderdag staat de reparatiebus in een andere wijk in Capelle. Je kunt jouw fiets langsbrengen voor simpele reparaties en onderhoud, en betaalt dan alléén de materiaalkosten.

Elke donderdag kan je tussen acht uur ’s ochtends en vijf uur ’s middags jouw fiets naar de reparatiebus brengen. Hieronder in het overzicht zie je op welke datum de bus in iedere wijk staat.

De fietsenmaker overlegt met jou welke reparaties nodig zijn. In de meeste gevallen kun je de fiets dezelfde dag weer ophalen. Je betaalt alleen de materiaalkosten van de reparatie.

De fietsenmaker staat iedere donderdag met zijn reparatiebus in een andere wijk:

28 oktober Schollevaar Stationsplein, voor de winkel van ‘De fietsen van Capelle’
4 november Schenkel Bermweg ter hoogte van de Aldi
11 november Oostgaarde Bij metrostation De Terp
11 november Middelwatering Op de markt (reparaties door Fietsmobiel)
18 november Capelle West/ ‘s- Gravenland exacte locatie volgt
25 november Fascinatio Solisplein

 

Samenwerking met Ways2Go

De Fietsreparatiedagen zijn georganiseerd in samenwerking met Ways2Go. Op deze manier probeert de gemeente om het (her)gebruik van de fiets in de regio te stimuleren. Fietsen is namelijk een leuke, gezonde én duurzame manier van reizen!

Samen met Ways2Go probeert de gemeente fietsen gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Bijvoorbeeld door het aanbieden van kortingsregelingen en uitprobeeracties. Op de website van Ways2go vindt u het overzicht van alle acties in de regio.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen