woensdag, mei 29, 2024

Woningmarkt Capelle fors gekrompen, slechts 71 woningen te koop

- Advertisement -

Wie nu een huis wilt kopen in Capelle aan den IJssel moet daarvoor flink in de buidel tasten en ook is het aanbod zeer beperkt.

In april waren er nog 131 woningen beschikbaar op Funda. Op het moment van schrijven van dit artikel zijn er van 262 woningen, slechts 71 daarvan nog niet verkocht of onder bod.

Wie op zoek is naar redelijke woning voor een gezinssamenstelling is hiervoor minimaal 235.000 euro voor een appartement en ruim 325.000 euro voor een eengezinswoning kwijt, dit is slechts de vraagprijs van de woning en gezien de krapte in de woningmarkt zal menig koper flink moeten overbieden. In totaal staan er 39 appartementen te koop en 32 woonhuizen.

Hoe kan ik nog wel aan een woning komen?

Het loont om in gesprek te gaan met bijvoorbeeld een makelaar. Zij zijn vaak op de hoogte van de woningen die nog niet op verkoopsites als Funda worden geplaatst maar wel al aangeboden zijn bij de makelaar. Zorg er daarnaast voor dat je snel reageert en als de woning bevalt je zo snel mogelijk een goed bod uitbrengt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen