woensdag, mei 29, 2024

Mogelijk Action in winkelcentrum Piccassopassage

- Advertisement -

Er bestaat een kans dat winkelketen Action zich gaat vestigen in winkelcentrum de Piccassopassage in Capelle Schollevaar. Capelle Vandaag kreeg uit meerdere bronnen te horen dat de keten zich mogelijk wil verplaatsen van de Prado naar het winkelcentrum, de vastgoedeigenaar en verhuurder willen echter nog niets bevestigen nog ontkennen.

Eind februari kreeg onze redactie te horen dat er veel stond te veranderen in het winkelcentrum. Zo zou de kapper Rombout vertrekken en moest mogelijk ook de Zeeman en de keurslager van zijn vaste plekje verdwijnen. Nu een ruime maand later blijkt van deze geruchtenstroom bepaalde zaken toch werkelijkheid te zijn geworden.

De kapperszaak van Rombout Kappers is inmiddels voorzien van een nieuwe eigenaar, en ook de slagerij is sinds vandaag verdwenen van zijn plekje. Een briefje op de ruit laat zien dat ze tijdelijk op het Ambachtsplein in Rotterdam Zevenkamp hun klanten willen ontvangen, begin volgende maand komen ze naast de andere ingang bij de bloemenwinkel te zitten.

De Action zou zich mogelijk gaan vestigen over alle leegstaande panden tussen de bakker en de Zeeman. Om de Action meer ruimte te geven zou de Zeeman moeten verhuizen of zelfs gaan verdwijnen. Alle partijen behouden zich momenteel nog van commentaar. Of het daadwerkelijk gaat gebeuren is afwachten de aankomende tijd.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen