maandag, april 15, 2024

Drukte op vrijmarkt en kermis tijdens Koningsdag in Capelle

- Advertisement -

Capellenaren zijn er met Koningsdag massaal op uitgetrokken om na twee jaar eindelijk weer eens op Koningsdag de vrijmarkten af te struinen. Ook op de Koningskermis was het flink druk.

Kinderen konden op hun kleedjes spulletjes verkopen, op de grotere markt zaten verschillende mensen naast de kermis ook op kleedjes en op het Stadsplein stond de traditionele koningsmarkt. Ook was er op het plein bij de grote vijver veel muziek, en waren ze er bij de cafés met uitgedoste oranjeterrassen klaar voor een feestje.

Op de Koningskermis was het flink druk, wel leek het erop dat er veel minder gebruik werd gemaakt van de attracties. Veel ouders merkten op dat de prijs voor een attractie flink was gestegen. Een ritje in de draaimolen kostte bijvoorbeeld al drie euro. Desondanks was het er supergezellig.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen