zondag, mei 19, 2024

Roparun Team 78 haalt mooi bedrag op tijdens carwash-actie op Stadsplein

- Advertisement -

Zaterdagmiddag konden mensen hun vuile auto’s en fietsen kwijt in de carwash van Roparun Team 78 Capelle op het Stadsplein. Daarbij werd wederom een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel.

Voor slechts een klein bedrag konden mensen hun auto of fiets laten wassen door de leden van het Capelse Roparun-team. Het is een van de acties die het team houdt om geld op te halen voor mensen met kanker.

Het was zaterdag heerlijk weer, dus ook geen straf voor de teamleden om in de zon de auto’s en fietsen te wassen. Veel Capellenaren maakten gebruik van de opgezette carwash of deden een losse donatie. In totaal werd er tijdens de actie € 1250,32 opgehaald.

Tekst gaat verder onder foto
Zelfs de kleinste teamleden hielpen mee
Roparun Team 78 Capelle

Het Capelse team zet zich inmiddels al voor de zeventiende keer belangeloos in voor het evenement. Oorspronkelijk zou het team starten in Bremen, maar door corona heeft de organisatie vorig jaar besloten dat er niet vanuit Parijs of Bremen wordt gestart, maar dat iedereen loopt vanaf vliegveld Twente. Lees voor meer informatie over de aangepaste route op de website van Roparun.

De route van het team kan worden gevolgd via social media. Het team is te vinden op Instagram en op hun Facebook-pagina. Ook zijn teams tijdens het evenement via een “live”-tracker te volgen op de website van Roparun.

Doneren kan nog

De eerdere inzamelingsacties gemist, maar wil je toch graag doneren aan het team? Kijk dan verder op de eigen website van Roparun Team 78 Capelle of de teampagina op de website van Roparun.


Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer met startlocaties in Parijs, Bremen en Almelo en een gezamenlijke finish in Rotterdam, waarbij in teamverband geld wordt opgehaald voor mensen met kanker. Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Naast de Roparun zelf halen de teams ook geld op met allerlei acties. 

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend (4-6 juni). Meer informatie over het evenement is terug te vinden op de website van Roparun.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen